KILIÇDAROĞLU SALDIRISI'YLA İLGİLİ
MELİH GÖKÇEK YANIT VERMELİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıyı lânetliyorum. Bu saldırı Kılıçdaroğlu'na değil demokrasiye ve milletin iradesinin en üst mercii olan TBMM'ye atılmıştır.

Saldırganla ilgili ilk bilgilere göre saldırgan 16 suçtan suçtan sabıkalı. İlk ifadesinde BBP gençlik örgütlenmesi Alperen Ocakları üyesi olduğunu söylüyor (Nedense Danıştay saldırısından bu yana ne kadar provokatif eylem varsa Alperen Ocakları imzası da orada bulunuyor).

Şimdi akıllara takılan çok sayıda soruyu arka arkaya sormaktan fayda var:

- 16 suçtan sabıkalı bir provokatör elini kolunu sallayarak TBMM'ye nasıl girdi?
- İsim yazdırarak girdiyse hangi milletvekili bu saldırganı TBMM'ye soktu?
- Melih Gökçek yerel seçimlerden önce liderleri de kastederek bazı saldırıların olabileceği iddiasında bulunmuştu. Gökçek derhal bir açıklama yapmalı ve bildiklerini kamuoyuna açıklamalıdır.
- Devletin istihbarat birimlerinin elinde bu konuya ilişkin hangi bilgiler vardır?
- Başbakan'ı yüzlerce polis korurken ana muhalefet partisi genel başkanının koruma zafiyeti mi vardır? (Kimsenin aklına yüzlerce koruma verilmesini istiyoruz gelmesin. Bazen 2 kişiyle korursun ancak yüzlerce kişiyle sağlayamayacağın güvenliği sağlarsın)

Bu soruları çoğaltmak mümkün.

Bir de konunun iç boyutu var. Umarız ki bu saldırı organize bir saldırı değil, bir meczubun ahlaksız eylemi olsun. Ancak organize bir saldırı varsa bunun karşı tarafı dışında bu tarafı da olabilir.

Çok küçük bir ihtimal de olsa saldırı bir iç hesaplaşmanın ayak izleri midir bilmiyoruz. Sonuçta seçimlerden, çok iddialı olmasına rağmen başarısızlıkla çıkmış bir parti var. Elbette ilk sorumlu da genel başkan ve yönetimdir. Bu tür saldırılarda taşeron bulmak maalesef çok kolay. Alperen Ocakları üzerindeki şüphe de malum.

Bu da bir soru işareti olarak kalsın.

Önümüzdeki günlerde bu soruların ve şüphelerin aydınlatılması için takipçi olacağız...
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87