ATA SPORUNDAKİ BAŞARIMIZ
Meriç Baysal
Türkiye Binicilik Federasyonu
Turkish Equestrian Federation


ATA SPORUNDAKİ BAŞARIMIZ

Türkiye Binicilikte Başarılı Sonuçlar Elde Etti

18 Mart 2014 tarihinde İtalya, Arezzo’da başlayan ve dört hafta boyunca sürecek olan İtalya-Toscana Tour 2014 CSI1*/CSI3*/CSIYH /CSI-Ch/CSIJ yarışmalarında toplam 13 sporcumuz 25 at ile Türkiye adına yarıştı.

Organizasyonda, aralarında İtalya, Almanya, Belçika, Hollanda, İspanya, Arjantin, İsveç, İsviçre, İngiltere ve Portekiz’inde bulunduğu toplam 39 ülkeden yaklaşık 1200 at 550 binici ile birlikte start aldı. Türkiye adına yarışan sporcularımız değişik yükseklik ve kategorilerde yarışarak ilk beşte yer almayı başardılar. İlk hafta sonunda sporcularımız toplamda 4 birincilik, üç ikincilik, dört üçüncülük, altı dördüncülük ve bir adet beşincilik elde ettiler. 

Hafta sonu Türkiye adına elde edilen başarıların arasında; Ustalarda Gold ve Silver Tour’da yarışan Çağrı Başel, Alex VK isimli atı ile birinci olurken; Pazar günü yarışan Sencer Can yine Silver Tour’da AB 19 Beter ile ikinci, Hasan Şentürk Unicump’s Jumpy ile üçüncü sırada yer aldılar.

Genç ve yıldız binicilerin mücadele ettiği turda Emre Eratıcı, Village Born ile üçüncü, Kumru Say Luciano E Vn Ellerbachtal ile dördüncü sırada yer aldılar. Yine gençler kategorisinde yarışan Necmi Erene Kanada isimli atı ile bir diğer parkurda beşinci sırayı elde etti. 

Spor Toto’dan Türkiye Binicilik Federasyonu’na Destek

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda geçtiğimiz gün düzenlenen imza gününe Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Tunç Çapa katıldı. İmza töreninde Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelen TBF Başkanı Sayın Tunç Çapa sponsorluk anlaşmasına imza attı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku