AZİZ YILDIRIM'DAN YENİ FORMA TANITIMI
AZİZ YILDIRIM'DAN YENİ FORMA TANITIMI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takımın kamp yaptığı Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu, bir sürpriz yaparak; sarı-lacivertli takımın yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı ilk kez kameralara gösterdi.

Yeni sezon formalarının 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde Türkiye'deki tüm Fenerium'larda aynı anda satışa çıkacağını da söyleyen Başkan Yıldırım, yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarı dileklerini de iletti.

Başkan Yıldırım göreve geldiği gönden itibaren Fenerbahçe için çalıştıklarını söyleyerek, "Bizler Fenerbahçe'ye nasıl katkı yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bakın, Topuk Yaylası Tesisleri'ni yaptık. Bize 15 milyon dolar yani 26 Trilyona mal oldu. Bu para ile bir iki tane oyuncu alırdık, sonra da yazardınız 'efsane başkan' diye.

Ankara'daki Tesisler için de fedakârlıklar yaptık ve o tesisleri de Türk sporuna kazandırdık. Şimdiden takımlar orada kalmak istiyorlar. Bütün branşlarımıza ait tesisler bunlar" dedi.

Yeni sezonda bütün takımlara başarı dileklerini ileten Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Türk futbolunda var olan havuzun değerini arttırdığının bilgisini vererek, yeni sezon formaları hakkında da konuştu.

"HEP İLK İKİDEYİZ"

Başkan Aziz Yıldırım, "Bu sezon başında bütün takımlarımız çalışmaya başladı. Hepsine başarılar diliyoruz. Kazasız, sağlıklı ve adil bir sezon olmasını diliyoruz.

Biz, Takımımıza güveniyoruz. İyi bir takımız. Sadece 1 transfer yaparak da fazla ihtiyacımız olmadığı gösterdik. Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve yine öyle olacak. Baktığınızda son 15 sene de toplamda bir ya da iki kez 4. olduk. Hep ya birinciydik, ya ikinci.

"YAYIN HAVUZUNU 150 MILYON DOLARDAN 450 MILYON DOLARA ÇIKARTTIK"

"Türk futbolunda ekonomiyi en güzel kullanan takım Fenerbahçe'dir. Biliyorsunuz, havuz sistemi var ve bu havuzu 150-160 milyon dolarlardan 450 milyon dolarlara çıkarttık.

Forma reklamlarını belirli noktalara taşıdık. Türk Telekom ile anlaşmamız bitti. Başka sponsorlarla da konuştuk ve geldiğimiz noktada formanın önünde göğüs reklamı almamaya karar verdik. Bu, Yönetim Kurulu kararıdır. Ülker ile formamızın sırtındaki anlaşma devam edecek, 1 yıllık süre ile...

Formamıza göğüs reklamı almamamızın altında; Fenerbahçe Yönetiminin, Kongre ve Divan üyeleri ile Büyük taraftarımızın vereceği desteği göz önüne aldık. Biz, bu formanın sponsoruyuz. Bu anlayışla yola çıktık.

Forma alarak satışlara destek olacağız. Yaptığımız hesaplara göre de almış olduğumuz kararla geçmişte sponsorlardan alınan gelirden daha fazla gelir elde edeceğimizi düşünüyoruz.

Dördüncü yıldızın da böyle bir sezonda takılmasının daha anlamlı olacağı uygun gördük. Bu akşam formalarla ilgili reklamlar ekranlarda dönmeye başlayacak, yarın da saat 12.00'den itibaren Türkiye'deki tüm Fenerium mağazalarımızda satışta olacak.

Ben ve Mahmut Bey de hepimizin hayatında önemli bir yeri olan yeni sezonda Takımımızın giyeceği çubuklu formamızı giydik ve sizlerin karşısına çıktık. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku