ENGEL ATLAMADA MİLLİ MARŞIMIZI ÇALDIRDIK!
Meriç Baysal
Türkiye Binicilik Federasyonu
Turkish Equestrian Federation


AREZZO EQUESTRIAN CENTER' DA FİNAL HEYECANI

Dört haftadır İtalya Arezzo Equestrian Center’da devam etmekte olan Toscana Tour 2014 Uluslararası Engel Atlama Yarışmaları geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen yarışmalar ile sona erdi. 

Bronze, Silver, Gold ve Junior Tour’da çeşitli yükseklikte yarışmaların düzenlendiği Toscana Tour 2014 ün son haftasında sporcularımız yine performanslarıyla alkış topladı. 

AB19 Chepetto isimli atı ile Gold Tour’da yarışan Sencer Can Cuma günü koşulan 1.45m yüksekliğindeki Grand Prix ön eleme yarışmasında elli sekiz yarışmacı arasında ikinci sırada yer aldı ve Pazar günü koşulacak olan Grand Prix yarışmasına katılım hakkı elde etti. Aynı gün Junior Tur’da yarışan genç ve yıldız binicilerimizden Emir Koçak Florentine isimli atı ile dördüncü, Taha Yedikardeş Coolina ile hemen arkasından beşinci oldu. Bir diğer usta binicimiz Çağrı Başel altmış sekiz sporcunun start aldığı Silver Tour’da mücadele ettiği Alex VK isimli atı ile hatasız yarıştı ve dördüncülük elde etti.

Cumartesi günü koşulan 1.30 yüksekliğindeki Junior Tour’da yarışan Emre Eratıcı ve atı Village Born ikincilik elde etti. Yıldız binicimiz Kumru Say ise Luciano ile 1.20’de hatasız yarışarak dördüncü sırada yer aldı. 

Toscana Tour’un en son gününde Gold Tour’da Ballistic ile yarışan Sencer Can yarışmayı hatasız, dördüncü sırada tamamladı. Yıldız ve Genç binicilerin katıldığı tur finalinde Emir Kocak Florentine ile birinci sırada yer aldı ve Milli marşımızı çaldırdı. 

Sporcularımızı tebrik ediyoruz. 

Yarışmaların bütün sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://eventcontent.hippoonline.de/876/876zeitplanDEU.htm?style=hippo



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku