ERDOĞANCI VE GÜLENCİ BASKETÇİLER KAPIŞTI
ERDOĞANCI VE GÜLENCİ BASKETÇİLER KAPIŞTI

NBA ekiplerinden Los Angeles Clippers’ın Türk oyuncusu Hidayet Türkoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Türkoğlu, milli takıma çağrılmayan ve Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Oklahoma City Thunder oyuncusu Enes Kanter’le ilgili olarak da sert ifadeler kullandı.

“Enes’in kafası çalışmıyor, siyaset yapmamalı”

Hidayet Türkoğlu, “Enes’in kafası çalışmıyor, siyaset yapmamalı” dedi.

Kaptanlığını yaptığı Milli takımla Türkiye’de düzenlenen 2010 Dünya Şampiyonası’nda kazanılan gümüş madalya sonrası dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla gündeme gelen ve “büyük usta” belgeseline katılan Hidayet Türkoğlu, Cumhuriyet muhabirine yaptığı açıklamada, Enes’in Milli takım kariyerinin bitirilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:


“Enes’in Allah yardımcısı olsun, Allah ıslah etsin. Bu insanları kimler nasıl yönetiyor, üzülüyorum. İşin komik tarafı Enes’i yönlendirenlerin Enes’i düşürmüş oldukları durum. Enes’in bazı şeyleri görecek kadar kafası çalışmıyor. Milli takıma alınmadığı zaman mı milli takımın değerini anladı. Herkesin kendi seçimi, o da bunu seçti. Milli takım üzerinden siyaset yapan ve huzur kaçıran kimsenin Milli takım formasında olmasına izin vermem. Ben olsaydım 2 sene önce gülme ‘tweet’i attığı anda Milli takım kariyerini noktalardım.”


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku