MANCINI İLE YOLLAR AYRILDI
ROBERTO MANCINI İLE YOLLAR AYRILDI

Galatasaray'da şok gelişme


Sarı kırmızılı kulüp İtalyan teknik adamla yollarını ayırdığını duyurdu. İtalyan gazetesi Corriere dello Sport ise Mancini'nin Roma takımıyla anlaştığını iddia ett.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Roberto Mancini arasında dün kritik bir zirve gerçekleşmişti. Başkan Aysal'a ait olan Les Ottomans Oteli’nde gerçekleşen kritik zirve yaklaşık 3 saat sürmüş ve ilk gelen haberlerde 'yola devam kararı' alındığı belirtilmişti.

Ancak görüşmede Başkan Aysal'ın kulübün ekonomik şartlarını ortaya koyduğu ve bu şartlarda ancak 3 oyuncu transfer edebileceklerini belirtmesi sonrasında tekrar bir toplantı yapılması konusunda iki tarafın da anlaştığı ortaya çıkmıştı. 

Ancak ikinci bir zirve olmadan Galatasaray ile Mancini'nin yollarının ayrıldığı kulüpten yapılan resmi açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.  

İşte o açıklama;

"Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz." 


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku