ÖMER KARAEVLİ BAŞARIDAN BAŞARIYA
Meriç Baysal
Türkiye Binicilik Federasyonu
Turkish Equestrian Federation

ÖMER KARAEVLİ CELJE CSIO3* GRAND PRIX’SİNDE DOKUZUNCU


1-4 Mayıs tarihleri arasında Celje’de (Slovenya) düzenlenen engel atlama yarışmalarında Türkiye’den Ömer Karaevli ve Hüsnü Dinç yarıştı.

Türkiye’yi Milletler Kupası’nda temsil eden ekibimiz 12 ülke arasında yedinci sırada yer aldı.

Cumartesi günü düzenlenen 1.45 yüksekliğindeki Silver Tour finalinde Quincy isimli atı ile yarışan Karaevli hatasız yarıştı ve yarışmayı üçüncü sırada tamamladı.

Pazar günü koşulan 1.60 yüksekliğindeki Grand Prix’de yarışan Karaevli Quincy ile yarışmayı 4 ceza puanı ile tamamladı ve onuncu sırada yer aldı. Yarışmayı Çek Cumhuriyeti adına yarışan Zuzana Zelinkova Luka isimli atıyla tek hatasız binici olarak kazandı.

Mert Alıcıoğlu’nun ekip şefliğini yaptığı takımımız 8-11 Mayıs tarihlerinde Drammen CSIO3* yarışmalarında Milletler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek.








Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku