VE ARDA BARCELONA'DA..!
VE ARDA BARCELONA'DA..!

İspanya'nın güçlü temsilcisi Barcelona, milli futbolcu Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını "Hoşgeldin Arda" başlığıyla açıkladı. Barcelona'dan yapılan açıklamada, 34 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Arda'nın kulübü Atletico Madrid ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Barcelona'nın ödeyeceği bonservis ücreti bonuslarla birlikte 41 milyon euroya  (yaklaşık 120 milyon lira) çıkabiliyor.

SÖZLEŞMEDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Arda Turan'ın sözleşmesinde yer alan bir detay da dikkatlerden kaçmadı. Barcelona'nın yeni başkanı henüz seçilmediği için, yeni başkanın Arda'yı istememesi durumunda, Barcelona milli yıldızı 20 Temmuz günü saat 24:00'a kadar 30.6 milyon euro bonservisle Atletico Madrid'e geri satabilir.

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut transfer'den sonra ilk kez konuştu:

"Şu an bende heyecanlıyım çok mutluyuz anlatılmaz. Arda dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu. Bu gurur anlatılmaz. Arda turan artık resmen Barcelona'da. Detaylara girmek için erken. İmzatı attık diğer detayları sonra açıklayacağız. Arda imza töreninden sonra konuşacak. Şu an Arda ile birlikte İstanbul'dayız. Arda çok mutlu. Bunlar inanılmaz duygu. Arda Türkiye'nin en pahalı transferi oldu. Benimde bir emeğim varsa transferde ne mutlu bana."


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku