YA BU SÖZLERİ SÖYLEYENLERE NEDEN DOKUNULMUYOR?

AKP’li iş adamı Mehmet Cengiz “Milletin a..na koyacağız”
(1)
Mehmet Cengiz söylediği sözü kabul edip, bu sözü rakipleri için kullandığını ifade etti. Tabi ki bu açıklamanın gerçeği yansıtmadığını herkes bilmektedir. Böyle bir açıklama olsa dahi, bu küfrün AKP’liler dışında biri tarafından söylenmiş olsaydı neler olacağını bir düşünün. Hele ki Kabataş’ta başörtülü bacıma saldırdılar, camide içki içildi yalanı üzerinden ülkede mezhep savaşı çıkarmak istediklerini düşünürseniz. 

AKP’li eski Bakan Egemen Bağış “Bakara hep makara” (2)
Yolsuzluk tapelerinde ortaya çıkan bu konuşma gazeteci Metehan Demir ile yaptıkları bir telefon konuşmasından. Egemen Bağış, her Cuma Google’dan bir dua salladığını anlatarak din ile resmen dalga geçiyordu. AKP’liler montaj, dublaj derken telefonun diğer ucundaki gazeteci Metehan Demir, halktan özür dilediğini söyleyip, televizyondaki programına son verdi. (3) 

AKP vekili Fevai Aslan “Allah'ın Tüm Vasıflarını Toplayan Lider Erdoğan”
(4)

AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Başbakan Erdoğan için "Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler" dedi.

AKP’li bakan Efkan ALA: Hz. Peygamber gurura kapıldı, ayetle uyarıldı "biz gurura kapılmadık"!
(5)

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin: "Başbakan'a dokunmak bile bence ibadettir" 
(6)

AKP eski Bakanı Egemen Bağış ‘Erdoğan’ın doğmasına vesile olan Rize, İstanbul ve Siirt mübarektir’ dedi.
(7)

”Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur.” 

Hep Cumhuriyetin kuruluş dönemi ile bir kıyaslama var. Tabi ki bu söylemlerin bir amacı var. 

Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, AKP binasında yaptığı konuşmada: "Bu, Tayip Erdoğan sünnetidir" diye konuştu. (8) 

Bugün AKP cemaate operasyon yapıyor diyenlerin iyi dinlemesi gerekir. AKP bugün cemaati terörist ilan ederken, cemaat ile olan bağlarını bizzat AKP kurucusu ve AKP’de birçok görevlerde bulunmuş olan eski bakan Bülent Arınç açıklıyor:  

“Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa'dan cemaate seslenerek, "Her şeyin garantisi biziz. O cemaatler beni çok iyi bilir. Ben onları çok iyi biliyorum. Bursa'dan bu cümleme dikkat etsinler; Biz varsak, siz de varsınız. Biz yoksak siz de yoksunuz" dedi.”
(9) 

Şimdi bu sözleri duyan savcıların AKP’nin yöneticilerini de cemaat davası kapsamında sorgulaması gerekmez mi? 
Hürriyet Gazetesine terör protestosunda bulunan grubun başında olan AKP gençlik kolları başkanlığı yapmış sonra AKP’den vekil olan Abdürrahim Boynukalın’ın skandal mesajlarına neden işlem yapılmıyor? 

“Bir de TSK'nın ve örgütün şehidliği kullanması var ya öldürüyor beni! Bırakın kardeşim biriniz laik, diğeriniz marksist leninisttiniz hani?
— Abdurrahim (@A_Boynukalin) July 1, 2011
Tabii, ne TSK askerleri ashab-ı kiram kadar şerefli, ne de gerilla müşrikler kadar düşman..
— Abdurrahim (@A_Boynukalin)May 10, 2013
Hazır Lice'dekine el atmışken, hızınızı alamayıp bütün Atatürk heykellerini yıksanız ne hoş olur, pek de güzel olur.
— Abdurrahim (@A_Boynukalin)August 19, 2014
Şu anda binlerce Türk oğlu Türk Abdullah Öcalan'ın mesajıyla duygulanıyorsa; artık gerçekten yeni bir dönem başlamış demektir.
— Abdurrahim (@A_Boynukalin)March 21, 2013
Allah Nusra'nın yardımcısı olsun.
— Abdurrahim (@A_Boynukalin)May 26, 2013”  (10) 

Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan  "Çözüm süreci içerisinde valilerimiz verdiğimiz talimat doğrultusunda şu andaki gibi operasyonlara girmiyordu. Belki kendilerine çeki düzen verirler diye. Bunun ardından bir hazırlık safhasına girdiler." dedi. (11) 

Başbakan Ahmet Davutoğlu 'Canlı bomba listesi elimizde ama eylem yapmadan tutuklayamayız.'
(12)

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu; "beyaz toros"tan bahsederek,  "AK Parti iktidardan indirilirse buralarda terör çeteleri dolaşacak, beyaz toroslar dolaşacak. Biz buraları faili meçhullere bırakmayacağız" dedi. (13) 

Dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan: “ Kabataş’ta başörtülü bacıma saldırdılar, elimizde görüntüleri var dedi” Ne saldırıldığı doğru çıktı nede bir görüntü çıktı. O görüntüleri izledim diyen gazeteci İsmet Berkan sonra bu sözü için “Benim hıyarlığım” dedi. Ülkeyi din üzerinden iç savaşa götürebilecek, doğru olmayan iddiayı ortaya atanlara neden işlem yapılmadı. (14) (15) 

Dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan: Gezi eylemeleri sırasında “Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Camii'nde içki içildi, elimizde görüntüleri var. Arkadaşlara talimat verdim, bu Cuma arkadaşlar açıklayacak” (16) 

Camide içki içildi denerek ne amaçlandı, böylesi bir bilginin toplumda nasıl bir etki yaratacağını herkes bilir. Ancak ne bu bilgi doğru çıktı nede bu 'Cuma görüntüsü var göstereceğiz' dediği bir görüntü ortaya çıktı. Bugün itibarıyla yaklaşık 133 Cuma geçti ama hala bir görüntü ortaya çıkmadı. 

“Kabataş’ta başörtülü bacıma saldırdılar, camide içki içtiler” bilgileri doğru çıkmazken bu yalanlar ısrarla söylendi. Ancak bu yalanlara karşın ülkemizde bir camide parti verilip caminin içi tahrip edildi. Gerçek olmayan bilgi ile halkımızı din üzerinden birbirine düşman etmek isteyenler nedense bu gerçek bilgiyi görmezden geldiler, ağızlarına bile almadılar.

Adana İncirlik camisinde ABD askerleri parti verdi verdi ve caminin içini tahrip etti. Bu gerçek bilgiyi AKP’li siyasiler nedense görmek istemediler. (17) 

AKP vekili Orhan Miroğlu: “ Öcalan'ın Gücü İnşallah Azalmaz” (18) 

AKP eski Bakanı Bülent Arınç “Arınç: HDP Öcalan'ı Zor Durumda Bırakıyor”  (19) 

AKP vekili Orhan Miroğlu “PKK'yı ve IŞİD'i terör örgütü olarak görmediğini” söyledi.
(20)

TSK’ya kumpas kurulan Balyoz ve Ergenekon davası için Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan “'Evet Ergenekon'un savcısıyım. Millet adına savcıyım. Savcı millet adına vardır, biz de millet adına hakkı aramanın gayreti içindeyiz. Bu anlamda savcılık ise evet savcıyım’
(21)

AKP Milletvekili Mehmet Metiner: “ Bağımsız Kürdistan için silah kullanabilirsiniz!” (22) 

AKP Milletvekili Mehmet Metiner:  “Öcalan, Türkiye’nin demokratikleşme sürecine katkı sağlayan bir yerde duruyor” dedi.
(23) 

AKP’ye yakın isimler “Öcalan ve PKK hakkında dün ne dediler, seçim yaklaşınca ne diyorlar?”
(24)

Afyon’da cephanelik patladı, 25 şehit vardı, şehitler henüz morgdayken, AKP’nin valisi AKP’nin generaline törenle sucuk hediye etti, “hayat devam ediyor, acımız var diye ara mı verelim” dedi, AKP’nin sözcüsü destekledi, “yadırganacak bir şey yok, lokum bile ikram edilir, kahkahalarla gülselerdi yadırgardım” dedi. (25)

Reyhanlı havaya uçuruldu, tarihimizin en ağır terör saldırısıydı, 53 insanımız hayatını kaybetti. O gece… AKP milletvekili oğluna düğün yaptı, TBMM başkanımız, bakara makaracı bakanımız ve anayasa mahkemesi başkanımızla birlikte 1500 davetli katıldı. AKP milletvekili duygularını twittera döktü, “yaşanan olay düğünümüzün tadını kaçırdı” diye yazdı.  (25) 

Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan: "PKK düşman değil, suçlu" (26) 
Dönemin Savunma Bakanı İsmet Yılmaz “Askerler para için intihar ediyor” (27) 

1.http://odatv.com/meger-milletin-a..na-koyarken-rakipleri-kastediyormus-2112141200.html Mehmet Cengiz "Meğer milletin a..'na" sözleriyle rakiplerini kast ettiğini söyledi
2.http://www.sozcu.com.tr/2014/genel/bu-bakara-iyi-makara-472517/ ‘Bu Bakara iyi makara!’
3.http://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/metehan-demirden-itiraf-472883/ Metehan Demir’den itiraf!
4.https://www.youtube.com/watch?v=NZhUboCPeAM Allah'ın Tüm Vasıflarını Toplayan Lider Erdoğan Düzce Milletvekili Fevai Arslan http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/186800/AKP_li_vekil__Basbakan_
Allah_in_tum_vasiflarini_uzerinde_toplayan_bir_lider.html
AKP'li vekil: Başbakan Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir lider
5.https://www.youtube.com/watch?v=e7qqvrtpCqY Efkan ALA: Hz. Peygamber Gurura Kapıldı, Ayetle Uyarıldı "Biz Gurura Kapılmadık"!
6.http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-sahin-basbakan-a-dokunmak-bile-bence-ibadettir-/siyaset/siyasetdetay/20.07.2011/1416776/default.htm Ak Partili Şahin: "Başbakan'a dokunmak bile bence ibadettir"
7.http://www.milliyet.com.tr/uc-sehri-mubarek-ilan-etti-cunku-/siyaset/siyasetdetay/11.02.2013/1667357/default.htm Üç şehri mübarek ilan etti çünkü...
8.http://odatv.com/basbakan-erdogani-peygamber-yerine-koydu-1805131200.html Başbakan Erdoğan'ı peygamber yerine koydu
9.http://www.cnnturk.com/video/turkiye/bulent-arinc-cemaate-seslendi-biz-varsak-siz-de-varsiniz Bülent Arınç cemaate seslendi: "Biz varsak siz de varsınız"
10.http://www.hurriyet.com.tr/ak-partili-abdurrahim-boynukalinin-twitter-bombalari-30010985 AK Partili Abdurrahim Boynukalın'ın Twitter bombaları
11.http://odatv.com/valilerimize-operasyon-yapmayin-talimati-vermistik-1609151200.html Valilerimize "operasyon yapmayın" talimatı vermiştik
12.http://www.birgun.net/haber-detay/canli-bomba-listesi-elimizde-ama-eylem-yapmadan-tutuklayamayiz-92096.html 'Canlı bomba listesi elimizde ama eylem yapmadan tutuklayamayız'
13.http://www.hurriyet.com.tr/basbakan-ahmet-davutoglundan-beyaz-toros-cikisi-40003756 Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan 'beyaz toros' çıkışı
14.http://odatv.com/turbanli-kadin-dovuldu-efsanesi-coktu-1107131200.html Türbanlı kadın dövüldü efsanesi çöktü 
15.http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/ismet-berkandan-kabatas-aciklamasi-benim-hiyarligim İsmet Berkan'dan "Kabataş" açıklaması: "Benim hıyarlığım"
16.http://www.dailymotion.com/video/x1w11op_basbakan-camide-icki-ictiler-cuma-goruntuleri-acikliyacagim-mp4_news Başbakan _ Camide içki içtiler Cuma görüntüleri açıklıyacağım.mp4
17.http://www.sozcu.com.tr/2013/gundem/tsk-o-iddiayi-dogruladi-183528/ TSK, İncirlik’te camiye saldırıyı doğruladı
18.http://www.aktifhaber.com/akp-milletvekili-ocalanin-gucu-insallah-azalmaz-1188268h.htm  AKP Milletvekili: Öcalan'ın Gücü İnşallah Azalmaz
19.http://www.aktifhaber.com/arinc-hdp-ocalani-zor-durumda-birakiyor-1080491h.htm Arınç: HDP Öcalan'ı Zor Durumda Bırakıyor
20.http://odatv.com/isid-teror-orgutu-degildir-1806141200.html "IŞİD terör örgütü değildir"
21.http://www.gazetevatan.com/-evet-ergenekon-un-savcisiyim--189246-siyaset/  'Evet Ergenekon'un savcısıyım'
22.http://www.radikal.com.tr/politika/metiner-bagimsiz-kurdistan-icin-silah-kullanabilirsiniz-1129934/ Metiner: Bağımsız Kürdistan için silah kullanabilirsiniz!
23.http://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/akpli-mehmet-metinerden-ocalana-ovgu-450120/ AKP’li Mehmet Metiner’den Öcalan’a övgü
24.http://www.meydangazetesi.com.tr/ocalan-ve-pkk-hakkinda-dun-ne-dediler-secim-yaklasinca-ne-diyorlar-resimleri,107.html Öcalan ve PKK hakkında dün ne dediler, seçim yaklaşınca ne diyorlar?
25.http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/dans-edecegine-bi-fatiha-oku-746400/ Dans edeceğine bi fatiha oku…
26.https://www.youtube.com/watch?v=S2wmA0QQH0U Başbakan Erdoğan: "PKK düşman değil, suçlu"
27.http://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/askerler-para-icin-intihar-ediyor-571026/ “Askerler para için intihar ediyor”

https://twitter.com/nasuhbektas
https://www.facebook.com/bektasnasuh
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Şükrü Özer 8 yıl önce

nasuh bey emeklerinize, kaleminize sağlık.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87