Yaşam:
ALANYA'da MEDYA BULUŞMASI

ALANYA'da MEDYA BULUŞMASI

Yurt içi ve yurt dışındaki 100'den fazla gazeteciyi bir araya getiren "KGK Alanya Buluşması"nda, katılımcılar Alanya Kalesi'ni ziyaret etti, tekne turu yaptı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, gazetecilere yaptığı açıklamada, uluslararası bir örgüt olan KGK'nin üyeleri arasında sadece Anadolu'dan değil hem yurt dışından hem de Türkiye'de görev yapan gazetecilerin olduğunu söyledi.

Salgın döneminde erteledikleri toplantının ilkini Alanya'da yaptıklarını anlatan Dim, "KGK'nin medya meclisi, yerel medya meclisi ve dış medya meclisi olmak üzere üç meclisi var. Bu üç meclisin üyelerini ilk defa bir araya getirdik. Konsey'in yönetim kurulu, denetim kurulu, etik kurulu, onur kurulu burada toplanıyor." dedi.

Toplantıda 110 gazeteciyi ağırladıklarını anlatan Dim, 20 ülkeden 26 yabancı gazetecinin katıldığı etkinliğin kendileri için de bir ilk olduğunu belirtti.

İki gün sürecek toplantıda gazetecilik mesleğinin, medyanın geldiği son noktayı hem küresel ölçekte hem Türkiye hem de yerel ölçekte tartışacaklarını vurgulayan Dim, şöyle konuştu:

"Üç ayrı meclisin üç ayrı toplantısı var. Üç ayrı meclisin konuları farklı ve biz bunları genel toplantıda değerlendireceğiz. Yarın akşam gala gecesi ve ödül törenimiz var. Gala gecemize önemli isimler katılacak. Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'nde Türkmenlerin Milletvekili Aydın Maruf Selim onur konuğumuz olacak. Ayrıca Atatürk'ün kurduğu Anadolu Ajansının Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz bizimle olacak. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy da aramızda olacak. Onlara ödüller takdim edeceğiz."



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku