Yaşam:
BAYRAK TESLİM TÖRENİ

BAYRAK TESLİM TÖRENİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünce, bayrak sevgisi ve tarih bilincinin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen etkinlik kapsamında, Bilecik Valiliğinde bayrak teslim töreni düzenlendi.

Bolu'dan Hilal Yastık tarafından getirilen Türk bayrağı Yalova'ya ulaştırılmak üzere Bilecik'te Leyla Karağlı'ya teslim edildi.

Vali Bilal Şentürk, törende yaptığı konuşmada, Türk bayrağının Türkiye'yi temsil eden çok önemli değer olduğunu söyledi.

Bayrağın rengini şehitlerin kanından aldığını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Şehitlerimize vefa olarak vatanımızı korumak, sağlıklı ve huzurlu daha da güçlü bir şekilde geleceğe taşımak için bayrağımızı korumak zorundayız. Bayrak bilincine sahip olmalıyız. Vatan bilincine sahip olmak zorundayız. 18 Mart'ta Çanakkale’de 81 ilden gelen bayraklarla beraber dalgalanacak.

Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler de böyle güzel bir bayrağın sevgisini güçlü bir şekilde nakşetmeniz lazım. Bu sevginin sizde ve bizde olması yetmiyor, 83 milyon nüfusun tamamında ortak gönül coğrafyasında biz bu bayrağımızı anlamını bileceğiz. Bayrağımızın şanlı bir şekilde dalgalanması için işimizi iyi yapacağız ve çok çalışacağız.''

Marmara Bölgesi illeri dolaştırılacak Türk bayrağı diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesi'nde göndere çekilecek.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku