Yaşam:
BAYRAMDA UNUTULMADILAR

BAYRAMDA UNUTULMADILAR

Muş'ta bir süre önce kurulan Sokak Canlarını Koruma Derneği, bayramda da sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmedi. Dernek üyeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Duyarlı vatandaşların desteğiyle alınan et ve makarnaları pişiren dernek üyeleri, cadde ve sokakları dolaşarak "can dostları" besledi.

Dernek Başkanı Yusuf Çağlayan, gazetecilere, Karaköprü ve Toprak Baba Mesire Alanı'nda aç kalan köpeklere yiyecek verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Kovid-19 nedeniyle tam kapanma dönemindeyiz. Bu süreçte sokak canlarını unutmadık ve 3 günde bir Karasu Nehri ile Toprak Baba Piknik Alanı'nda besleme yaptık ve diğer bakımlarını karşıladık. Çok zor şartlarda hayatlarını sürdürüyorlar. Evimizde eşimiz, çocuğumuza ve bize nasıl yemek pişiriyorsa, biz de o titizlikle pişirdiğimiz yemekleri hayvanların yaşam alanlarına dağıtıyoruz."

Çağlayan, bayram gününü hayvanları besleyerek değerlendirmek istediklerini ifade etti.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku