Yaşam:
EVCİL HAYVAN GİBİ BESLENİYOR

EVCİL HAYVAN GİBİ BESLENİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan bir belediye çalışanı, yaralı bulunan ve tedavisi tamamlanan yaban domuzunu elleriyle besliyor.

Torba Mahallesi sahilinde bir yaban domuzunun ayağından yaralandığını fark edenler, durumu Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ekibine bildirdi.

İhbar üzerine belirtilen bölgeye gelen ekip, yaban domuzunu bulunduğu yerden alarak bakımevine getirdi. Burada gerekli tedavisi yapılan hayvan, geçici olarak korunaklı bir alana yerleştirildi.

Bakımevinin Petbulans şoförü Murat Bayatkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ceyar" adını verdikleri domuzun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yaban domuzuna en iyi şekilde baktıklarını ifade eden Bayatkaya, "Yaklaşık iki aydır burada bakıyoruz. Ekmek meyve gibi çeşitli yiyeceklerle besliyoruz. Yabani bir hayvan ancak sevgimizi gösterdiğimiz için bize alıştı. Tedavisinin ardından doğal ortamına bırakılacak." diye konuştu.

Öte yandan Bayatkaya'nın yiyecek verdiği sırada domuzla yaşadığı ilginç diyaloglar cep telefonu kamerasına da yansıdı.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku