Yaşam:
EVCİL HAYVAN SATIŞI YASAKLANDI

EVCİL HAYVAN SATIŞI YASAKLANDI

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisinin haziran ayı olağan toplantısında alınan kararla ilçede bulunan petshoplarda, akvaryum ve kafesteki kanatlı hayvanlar hariç diğer hayvanların satışına yasak getirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana can dostlarımızın yaşam haklarını sonuna kadar savunduk. Bizlere emanet edilmiş canlar olan sevimli dostlarımızın sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşaması için elimizden geleni yaparak pek çok örnek uygulamayı yaşama geçirdik. Evcil hayvan ticareti kabul edilemez bir hak ihlalidir. Bu nedenle meclis kararıyla kentimizde evcil hayvan ticaretini yasakladık. Evini ve yaşamını bir hayvanla paylaşmak isteyen tüm hemşehrilerimizi satın almak yerine sahiplenmeye çağırıyoruz."



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku