Yaşam:
KAYIP 3 KIZ BULUNDU

KAYIP 3 KIZ BULUNDU

Hadımköy'de ikamet eden Eslem Tuana Yüksel, Efsa Yüksel ve Nazar Memiş ailelerine piknik yapacaklarını söyleyerek dışarı çıktı. 2'si kardeş 3 kız geri dönmeyince aile aramaya çıktı. Kızlarını bulamayan aileler polise haber verdi. Polis ekipleri kayıp kızları bulmak için çalışma başlattı.

AVCILAR SAHİLDE EŞYALARI BULUNDU

Kızlardan Nazar Memiş’e ait eşyalar polis ekipleri tarafından Avcılar sahilinde bulundu. Eşyaların fotoğrafını gören anne Saliha Memiş de eşyaların kızına ait olduğunu doğruladı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Çocukları bulmak için güvenlik kamerası çalışması yapan ekipler, çocukların son olarak saat 16.02'de Avcılar'da bulunan belediyeye ait bir tuvalete girip çıktıklarını tespit etti.

Çocukların tuvalete girip çıktıkları anlar ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, çocukların ilk olarak tuvaletin turnikesinden geçtikleri, daha sonra da turnikeden çıkarak tuvaletten ayrıldıkları görülüyor.

3’Ü DE BULUNDU

Emniyet güçlerinin yaptığı titiz çalışma sonrası kaybolan Eslem Tuana Yüksel, Efsa Yüksel ve Nazar Memiş bulundu. Kızların Arnavutköy Çocuk Büro Amirliği’nde ailelerine teslim edileceği öğrenildi. 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku