Yaşam:
METEOROLOJİ UYARDI

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Bursa, Bilecik ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, yarın öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının batı bölgelerde değişmeyerek mevsim normallerinin 1 ila 3 derece altında, doğu bölgelerde ise biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Bitlis, Ordu, Giresun ve Artvin çevrelerinin, yarın (Salı) Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Bursa, Bilecik ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Salı) öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

İç ve doğu kesimlerde artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey yönlerden, zamanla güney, iç ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın (Salı) öğleden sonra Güney ve İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'nun güney kesimlerinde kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sakarya ve Bilecik, yarın (Salı) öğleden sonra Trakya kesimi ile Bursa ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 10°C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra sağanak yağışlı

İSTANBUL 12°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ 10°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra sağanak yağışlı

KOCAELİ 10°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Salı) öğleden sonra bölgenin güney ve iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İZMİR 14°C, 23°C

Parçalı zamanla çok bulutlu

KÜTAHYA 9°C, 17°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA 13°C, 25°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA 12°C, 23°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Salı) öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA 15°C, 28°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

ANTALYA 18°C, 26°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY 12°C, 29°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

ISPARTA 9°C, 20°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği, gece saatlerinden itibaren bölgenin kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Salı) öğleden sonra bölgenin güney kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA 11°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANKIRI 7°C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 9°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA 12°C, 26°C

Parçalı zamanla çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 8°C, 15°C

Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE 12°C, 19°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

KASTAMONU 7°C, 18°C

Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Salı) öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK 12°C, 17°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Ordu, Giresun ve Artvin, yarın (Salı) öğleden sonra Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA 9°C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN 10°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu

TOKAT 7°C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON 12°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde bölgenin kuzey kesimleri ile Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 4°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 4°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 8°C, 21°C

Parçalı bulutlu

VAN 6°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 9°C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP 11°C, 24°C

Az bulutlu

SİİRT 12°C, 25°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 13°C, 30°C

Az bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de; kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de; güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, güneyi kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğu, doğusu zamanla kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku