Yaşam:
SAĞANAKLAR NE ZAMAN BİTECEK?

SAĞANAKLAR NE ZAMAN BİTECEK?

Yağışlar yurdu terk etmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ YENİ HAFTADA DA SÜRECEK

Meteoroloji’nin tahminlerine göre sağanak yağışlar yeni haftada da etkisini sürdürecek. Hava sıcaklıklarının ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

MARMARA İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

MGM’nin uyarılarına göre yağışların; Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Amasya ve Tokat çevreleri ile Tekirdağ’ın doğu, Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku