Bilim-Teknik:
ALIŞVERİŞ ÇILGINLARINA SÜRPRİZ

ALIŞVERİŞ ÇILGINLARINA SÜRPRİZ

Yıllardır online alışverişlerde karar vermemize ve alışverişlerimizde fiyat kıyaslama yapmamızda büyük kolaylıklar sağlayan Google Alışveriş Reklamları, Google Aramalarında, Görüntülü Reklamlarda ve Youtube’de online alışveriş kitlesine rehber olmaktaydı. Google, Alışveriş Reklamlarında bir yenilik daha yaptı. 

Şubat başında Google, Partnerlerine yaptığı açıklamada 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Gmail’de 4 Mart 2020 haftasından itibaren Google Alışveriş Reklamları (Ürün Alışveriş Reklamları ve Vitrin Alışveriş Reklamları) görülmeye başlayacaktır. Tüketiciler artık alışveriş alışkanlıklarına göre indirimleri ve avantajları Gmail’leri üzerinden daha kolay bir şekilde yakalayabilecekler.

En sevilen markaların, yeni ürünleri ve tekliflerini yakından takip eden kullanıcılar artık alışveriş yolculuğunda önemli bir yenilikle buluşmuş olacak…

Moon Workshop CEO’su Murat Barçın, kullanıcı alışkanlıklarına dayalı reklamların daha da artacağını, Markaların DMP (Data Management Platform) modellerine geçiş yapacağını ve eskisi gibi alakasız reklamlarla kullanıcıların rahatsız edilmeyeceğini belirtti. Türkiye’de bir çok marka artık hem potansiyel müşteri kitlesini hem de ürün kategorilerini segmentlere bölmekte ve bu sayede Markalar istediği müşteriyi kolayca bulabilmektedir. Online alışveriş kitlesi ise reklamları alışkanlıklarına göre gördüğü için karar verme sürecini hızlandırıp daha cazip online alışverişler yapabilmektedir.

Moon Workshop dijital dünyayı yakından takip eden, sektörün tüm enstrümanlarını kullanarak özellikle gerilla marketing konusunda uzmanlaşmış, tam hizmet dijital pazarlama ajansıdır. Müşterilerinin cirosal değişimlerine odaklandığı için “Kazan Kazan” terimini ve “İyi Olan Kazansın” motto’sunu benimseyen bir yönetim anlayışı vardır. Moon Workshop Google Partner’dir ve özellikle YouTube PR’ı konusunda uzmanlaşmış ve sertifikaları mevcuttur. Moon Workshop Arge Merkezi Antalya’da olmasına rağmen müşteri portföyünün Kanada, Almanya, İngiltere ve Metropol şehirlerinde olması ve Anadolu’da büyüyen şirketler arasında yer alması sebebi ilede yıllardır Google’ın Devr-i Alem Ajansı Statüsünde hizmet vermekte ve Google tarafından özenle desteklenmektedir.



Haber Habere
Anahtar Kelimeler
YoutubeGoogleOnlineGmail
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ORİON DÜNYA’ya DÖNDÜ
ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği...

Haberi Oku