AKŞENER'den 'AYA BENZER' DANSI

AKŞENER'den 'AYA BENZER' DANSI

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara’da partisinin düzenlediği ‘Büyük Kadın Buluşması’na katıldı. Etkinlik sonrasında ise ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sahne aldı.

AKŞENER, SANDAL’IN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Akşener de sahneye çıkarak Mustafa Sandal’ı tebrik etti. ‘Bir hayalim var’ diyen Sandal ise Akşener’den ‘Aya benzer’ dansını yapmasını istedi.

Bu isteği geri çevirmeyen Akşener, Mustafa Sandal’la birlikte dans etti. İkili katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

O anları sosyal medya hesabından da paylaşan Mustafa Sandal, “Sn. Meral Akşener’e Aya Benzer dansı yaptırmadı demezsiniz artık” ifadelerini kullandı.

Sandal bir sonraki paylaşımında ise, “İki tip güneş var. Biri kozmik ortamda kafasına göre gelene geçene tutuluyor. Fazla bakmayın kör eder diyorlar… Bir de bir güneş var. Baktıkça aydınlanıyorsun Meral Ablam gibi. On binlerce kadının buluştuğu bu özel organizasyonda emeği geçen herkesin ellerine sağlık” ifadelerini kullandı.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ERDOĞAN, İMAMOĞLU'nu HEDEF ALDI
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 'Kadim Dostlar İftarı' programında yaptığı konuşmada...

Haberi Oku