Gündem:
KAYBOLAN KADIN ERTESİ GÜN ORMANDA SAĞ BULUNDU
KAYBOLAN KADIN ERTESİ GÜN ORMANDA SAĞ BULUNDU

Kaybolan kadın bir gün sonra ormanda bulundu

Özbaşı Köyü'ndeki evinden dün sabah erken saatlerde çıkan Şatiye Çelik dönmedi. Bir süre önce eşinden boşanması ardından bunalıma giren kadının eve gelmemesi üzerine yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekiplerinin köy çevresinde yaptığı aramada Şatiye Çelik'in bulunamaması üzerine bölgeye İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Köylüler de ekiplerle birlikte ormanlık alanda arama çalışmalarına katıldı. Şatiye Çelik, bu sabah ekipler tarafından köye 50 kilometre uzaklıktaki Karabük Yenice ormanları Esenbaşı Mevkii'nde bir ağacın altında otururken bulundu.


Şatiye Çelik'in ormanlık alanda havanın yağışlı ve sisli olması nedeniyle yolunu kaybettiği, geceyi ormanlık alanda yağmur suyu içip ağaçlardan meyve yiyerek karnını doyurmaya çalıştığı öğrenildi. Şatiye Çelik sağlık kontrolü için 112 Acil ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesine götürüldü. Şatiye Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku