Gündem:
9 YAŞINDAKİ YİĞİT YOĞUN BAKIMDA

9 YAŞINDAKİ YİĞİT YOĞUN BAKIMDA

Rize’de, antrenman sırasında arkadaşının asıldığı kale direği üzerine devrilen, Çaykur Rizespor altyapı takım futbolcusu 9 yaşındaki Yiğit Demirel ağır yaralandı.

Olay Çaykur Rizespor Altyapı Tesislerindeki antrenman sahasında meydana geldi. Antrenman öncesi sahada oynayan çocuklardan biri kale direğine asıldı. Bu sırada devrilen kale direğinin altında kalan Yiğit Demirel (9) ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Sağlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan Yiğit Demirel’in hayati tehlikesi devam ediyor.

Kanamanın devam etmesi nedeniyle ameliyata alınmadığı ve kafatasında kırık olduğu belirtilen Demirel’in ailesi, yakınları ve Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri bekleyişlerini sürdürüyor.

Yiğit Demirel’in sağlık durumunu Çaykur Rizespor Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt de yakından takip ediyor. Öte yandan Yiğit Demirel’in bu yaz Çaykur Rizespor altyapısına seçildiği ve çalışmalara 2 ay önce başladığı öğrenildi.

Yiğit Demirel, bir antrenman öncesinde çektiği videoda kulüp görevlisinin sorularını yanıtlayarak amcasına selam gönderiyor. Görüntüde “Kaç yaşındasın?” sorusuna “9”, “Hangi takımda oynuyorsun?” sorusuna “Çaykur Rizespor” diye cevap veren Yiğit Demirel, amcasına el sallıyor.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku