Gündem:
AKP'den İTTİFAK İÇİN YENİ ADIM

AKP’den İTTİFAK İÇİN YENİ ADIM

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminin 14 Mayıs’ta yapılacağı açıklandı. Kararın Resmi Gazete’de de yayımlanmasının ardından AKP’den seçim ittifakı için yeni bir adım geldi.

Daha önce Hüda-Par’la bir araya gelen AKP, bu kez Yeniden Refah Partisi’nin kapısını çalacak.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, saat 18.00'de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret etti.

ERBAKAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ziyaret sonrası açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yaklaşan seçimler dolayısıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı’nda görmek istediklerini ifade ettiler. Yetkili kurumlarımızla değerlendirmeler yapıp istişare edeceğiz” dedi.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku