Gündem:
ARTIK ADINA 'HAVALİMANI' DA VAR
ARTIK ADINA 'HAVALİMANI' DA VAR

UDH Bakanı Lütfi Elvan, Ebola nedeniyle Afrika'dan gelen uçaklara yönelik tedbir alınıp alınmadığıyla ilgili soruya Elvan, şu cevabı verdi:

"THY uçağında ateşinin yüksekliği tespit edilmesine üzerine ilgili kişi hastaneye kaldırıldı. Bana ulaşan bilgilere göre Ebola vakasının söz konusu olmadığı ifade edilmiştir. Bu konuda Sağlık Bakanlığı gerekli önlemleri alacaktır. THY ekibi de gerekli tedbiri de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de alacaktır."

İstanbul'a yapılan 3. havalimanının adının Recep Tayyip Erdoğan olacağı iddialarının sorulması üzerine Bakan Elvan, Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır bu ülkenin imarı ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi. Milli gelirin 3-4 kat arttığını dile getiren Elvan, "Bu ülkede istikrar oluşmuşsa, halen güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyorsak, Türkiye olarak rekabet gücümüz artmışsa bunu Başbakanımıza borçluyuz. Millet de zaten bunun karşılığını Başbakanımıza verdi. İnşallah 12. Cumhurbaşkanı olarak görevine başlayacak. Dolayısıyla ne yapılsa azdır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AIRPORTHABER

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku