Gündem:
ATLAS GLOBAL TEKRAR GÖKLERDE

ATLAS GLOBAL TEKRAR GÖKLERDE

Bugünkü ilk seferle İngiltere’nin başkenti Londra’ya seyahat edecek yolcular, İstanbul Havalimanı’ndaki kontuarlarda işlemlerini yaptırdı. Yolcular işlemlerinin ardından uçağın bulunduğu körüğe yönlendirildi.

“TALİHSİZ BİR HABER ALDIK”

Londra’ya gidecek yolculardan Dilaver Kaçmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de aynı firma ile uçtuklarını fakat 26 Kasım’da talihsiz bir haber aldıklarını söyledi.

Kaçmaz, havayolu şirketinin krizden etkilenmesine üzüldüklerini ifade ederek, “Londra’ya gidiş biletimi tesadüfen 21 Aralık’a almıştım. Uçacak ilk uçakta bizimkiymiş. Bileti düne alsaydım uçamayacaktım.” dedi.

Uçuşların durumuyla ilgili önceden şirkete elektronik posta yolladığını, ancak cevap alamadığını dile getiren kaçmaz, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ise kendileriyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Kaçmaz, Türkiye’deki yerli havayolları şirketlerinin seferlerini sürdürmesinin önemli ve sevindirici olduğunu kaydetti. Bugün dış hatlarda Londra’nın yanı sıra Amsterdam, Bağdat, Tel Aviv ve Tahran’a, iç hatlarda ise yine İstanbul Havalimanı’ndan Antalya’ya karşılıklı 12 sefer yapılması planlanıyor.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku