Gündem:
BABALAR GÜNÜ'nde HUZUREVİ'ne ASKER ZİYARETİ
BABALAR GÜNÜ'nde HUZUREVİ'ne ASKER ZİYARETİ

Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli bir grup askeri ve sivil personel, Babalar Günü nedeniyle Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada kalan yaşlıların Babalar Günü'nü kutlayan askerler, sohbet ettikleri yaşlılara şapka ve çikolata verdi. Huzurevi sakinleri, anlamlı ziyaret için askerlere teşekkür etti.

Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli, subay, astsubay, uzman çavuş, uzman erbaş ve erlerle sivil memurlar yaşlıların Babalar Günü'nü kutladı. Yaşlılarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren askerler, yaşlılara şapka ve çikolata hediye etti. 90 yaşındaki Bedri Candan, "İlkokuldayken Mustafa Kemal Atatürk, Foça'yı ziyaret etmişti. Okulca bizi oraya götürmüşlerdi. O günü hiç unutmam. Yıllar geçiyor elbette, askerlerin bizleri unutmayıp ziyaret etmelerinden çok mutlu olduk" dedi.

Bir diğer huzurevi sakini emekli deniz subayı 73 yaşındaki Erkal Bozkurt, "Sağ olsunlar böyle anlamlı günlerde askerlerimiz bizi yalnız bırakmıyor. Zaman zaman buraya gelip çeşitli etkinlikler de düzenliyorlar. Bugün için kendilerine ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku