Gündem:
BAKAN SOYLU'ya ‘EŞKIYA' CEVABI

BAKAN SOYLU’ya ‘EŞKIYA’ CEVABI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından CHP’li eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın göreve iadesini reddeden hakime aralarında Ali Mahir Başarır, Mahmut Tanal, Canan Kaftancıoğlu’nun bulunduğu CHP'lilerin tepki gösterdiği anların görüntüsünün bulunduğu haberi paylaşarak, “Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkıya takımı, bugün de mahkeme bastı” ifadelerini kullandı.

ÖZEL'DEN SOYLU'YA CEVAP

Soylu'nun ifadelerine CHP'den yanıt geldi. Soylu'nun cevabını alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Seçilmiş ve hukuk önünde aklanmış belediye başkanının hakkını gasp etmektir eşkıyalık. Uyuşturucu baronlarıyla ve mafyayla kol kola olan bir tek kişi gösterin derseniz, herkesin ilk aklına sen gelirsin Süleyman Soylu!” ifadelerini kullandı.

“SEN SUS, HİÇ KONUŞMA”

oylu’ya bir tepki de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan geldi. Ağbaba, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

* “3 ayrı bilirkişi raporu Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın göreve iade edilmesini isterken yine iade kararı çıkmadı. Başkanımızın hakkını hukukunu savunmak, tüm hayatı suç örgütü liderleri, uyuşturucu baronları ile geçen Süleyman Soylu’nun zoruna gitmiş. Sen sus. Hiç konuşma!

“EŞKIYA ARIYORSAN AYNAYA BAKACAKSIN SOYLU!”

* Eşkıya arıyorsan aynaya bakacaksın Soylu! Halkın oyuyla seçilmiş belediye başkanını haksız hukuksuz görevden alıp milli iradeyi gasp eden de sizsiniz! Hakimi savcıyı tehdit eden, yargıya talimat veren de sizsiniz. Eşkıyalıkta en tecrübelisiyse sensin!”
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku