Gündem:
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA 'NTV'YE BASKI'
Yolsuzlukları örtmek için Başbakan'dan NTV'ye baskı
Başbakan Erdoğan ile işadamı Ferit Şahenk arasında geçtiği iddia edilen yeni bir ses kaydı internette yayınlandı.

Hükümet ile cemaat arasında başlayan savaşın ardından gündem belirleyen ses kayıtlarına bir yenisi eklendi. Son ses kayında Başbakan Recep Tayyip Eroğan’ın 17 Aralık operasyonunun ardından danışmanı Yiğit Bulut’u NTV’ye çıkarmak için Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’ten torpil isteği öne sürüldü.

Sosyal medya hesabı ‘Başçalan’dan yayınlanan son ses kaytında 2 konuşmaya yer veriliyor. Başbakan Erdoğan ile Başdanışmanı Yalçın Akdoğan arasında geçtiği öne sürülen konuşmada, Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses 17 Aralık operasyonun ardından Halk Bankası’yla ilgili iddiaları yanıtlamak için Yiğit Bulut’un NTV televizyonunda bir programa çıkarılmasını istiyor. Akdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses ise bu konuda görüşmeler yaptığını ancak NTV yöneticilerinin Yiğit Bulut’u yayına çıkarmak istemediğini anlatiyor.

Başbakan Erdoğan ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk arasında geçtiği öne sürülen diğer ses kayında ise Başbakan Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses, Yiğit Bulut’un NTV’de bir programa çıkarılmasını istediklerini ancak kanal yöneticilerinin “İşte biz burda çok baskı altındayız, hakaret aliyoruz” gibi gerekçelerle durumu savuşturduklarını anlatiyor. Kayıtta,17 Aralık operasyonunu “Gezi olaylarının başka bir versiyonu” olarak nitelendiren Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen sesin kanal yönetiminden olumlu bir dönüş almadıklarını söylemesi üzerine Şahenk’e ait olduğu iddia edilen ses “Konuyu Yalçın’la organize edeceğiz” yanıtını veriyor.

Yapılan bu görüşmelerin ardından Yiğit Bulut 21 Aralık 2013 günü NTV’de yayınlanan bir programa davet ediliyor.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku