Gündem:
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA 'ŞEREFSİZİN TEKİDİR'
Umut Oran'a büyük hakaret

"Alo Fatih" skandallarına bir yenisi daha eklendi. Alo Fatih bu kez Egemen Bağış'tan akıl alıyor ve CHP Milletvekili Umut Oran için hakaret dolu ifadeler kullanıyor.

Fas'tan Başbakan Erdoğan'ın arayıp MHP Lideri Devlet Bahçeli KJ'si için fırça attığı Fatih Saraç'ın skandal konuşmalarından biri daha internete düştü.

Abdullah Tivnikli'ye Digiturk'ü almaması için tehditler yağdıran Fatih Saraç bu kez de Egemen Bağış'a Bayram'da hangi siyasetçiyi televizyona çıkarıp demeç alacağını soruyor.

Egemen Bağış CHP'den birinin konuşturulmasını isterken, Egemen Bağış SETA ile ilgili demeç alınacak kişiyi ise Umut Oran olarak belirliyor. Egemen Bağış olduğu iddia edilen kişi "Bayramda şimdi konuşmayalım bu dönemde konuşana şimdi şey damgası vururlar ha... CHP'li birisini çıkart konuştur ki, ondan sonra da bak bu bayramda bile çıktı konuştu. Türkiye'nin değerleri ile barışık değil falan diye çakalım ona" ifadelerini kullandı.

ŞEREFSİZDİR YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKAR

İddiaya göre yolsuzluk iddiaları sonrasında istifa etmek zorunda kalan Egemen Bağış CHP'li Umut Oran için de hakaret dolu ifadeler kullandı. Bağış, "Umut Oran meraklıdır öyle şeylere yırtık dondan çıkar gibi çıkar"  ifadelerini kullandıktan sonra Fatih Saraç da 'Umut Oran bizim aleyhimize şey vermiş" diyor. Bunun üzerine Bağış Umut Oran'a hakaret ederek "Hep veriyor hep veriyor. şerefsizin tekidir" ifadelerini kullanıyor


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku