Gündem:
BTP'nin İLK HAMLESİ SULTANBEYLİ

BTP'nin İLK HAMLESİ SULTANBEYLİ

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Türkiye genelinde il ve ilçelerde tek başına seçime girme kararı aldı ve adaylarını açıklamaya başladı. BTP İstanbul 1. Bölge Başkanlığı düzenlenen basın toplantısıyla Sultanbeyli belediye başkanı adaylarının Turan Kelle olduğunu duyurdu.

Yemekli düzenlenen basın toplantısında BTP Sultanbeyli İlçe Başkanı Ender Pekince, Birinci Bölge Başkanı Seçkin Karataş ve BTP İstanbul Basın Propaganda Başkanı Eyüp Gündoğdu da hazır bulundu. Sultanbeyli ilçe belediye başkan adayı iş insanı Turan Kelle aynı zamanda Sultanbeyli Hubiyar Sultan Cemevi Başkanlığını görevini de yürütüyor.

Partinin ilçe belediye meclis üyesi adaylarının da tanıtıldığı basın toplantısında konuşan BTP Sultanbeyli İlçe Başkanı Karataş, Prof. Dr. Haydar Baş’ın Sosyal Devlet, Milli Devlet Projesini yerel yönetimlerde de hayata geçireceklerini ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan adayı Turan Kelle, Sultanbeyli'de çok büyük bir imar sorunu olduğuna dikkat çekerek, bu sorunun çözümü konusunda çalışma başlattıklarını söyledi.

Kelle deprem konusuna da dikkat çekerek şöyle konuştu: 

"Ayrıca ilçemizde binalarımız hem çok eski, hem de deniz kumu ile yapılmış. Yani depreme dayanıksız yapılar mevcut. Bu nedenle diğer önceliğimiz de deprem konusunda toplumu bilgilendirmek ve depreme dayanıklı yapılar inşa etmek. Ayrıca bölgemizde çalışan kadınlarımızın sorunlar çok fazla. İşe gittiklerinde çocuklarını bırakabilecekleri bir yer yok. Bu nedenle Sultanbeyli'de kreş sayılarını artıracağız. Çalışma arkadaşlarımızla projelerimizi önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Teşekkür ederim." 

 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku