Gündem:
'BU MU HAYALİNİZDEKİ TÜRKİYE?'

"BU MU HAYALİNİZDEKİ TÜRKİYE?"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu TBMM bütçe görüşmelerinde çıkan kavgayla ilgili açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Sosyal medya paylaşımında bulunan Davutoğlu, “Sayın Erdoğan bu mu hayalinizdeki Türkiye? Zincir marketler tehdit ediliyor, hedef gösterilip taşlanıyor. TBMM’de milletvekili yumruklanıyor. Şiddetten başka bir şey bilmeyen ortağınız Bahçeli’nin esiri mi oldunuz? Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye!” ifadelerini kullandı.

HASTANEDE ZİYAERET ETTİ: ŞU ANDA DURUMU İYİ

Davutoğlu, Hüseyin Örs’ü kaldırıldığı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Davutoğlu, “Sayın Örs çok ciddi hayati tehlike atlatmış. Şu anda durumu daha iyi. Bir müddet daha gözetim altında bulunmasında fayda buluyorlar” dedi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku