Gündem:
ÇANAKKALE ZAFERİ BURUK KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİ BURUK KUTLANDI

Ataşehir Ataşehir İYİ Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ilk olarak Ataşehir Kaymakamlığı'nın Barboras Mahallesi  Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği şehitleri anma törenine  katıldı. 

Törendenden sonra açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Yük. İnş. Müh. Bora Yörükoğlu, Çanakkale Zaferini deprem ve sel felaketinin gölgesinde kutladıklarını söyledi. 

Yörükoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir milletin dünya üzerinde eşi benzeri görülmemiş azim, kararlılık, özgürlük ve bağımsızlık ateşinin vatan sevgisi ile birleşerek yazıldığı bir kahramanlık destanıdır Çanakkal Zaferi...

Hiç kuşkusuz Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman Mehmetçiğimizin insan üstü vermiş olduğu mücadele bir ulusun tarihinin akışını değiştirmiştir. Özellikle de kahramanlarımızın “Çanakkale Geçilmez” feryadı ile kazanılann Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.  Bu destanın mirasçıları olarak bizler de bu bilinçle şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi güçlü bir geleceğe taşımak için var gücümüzle mücadele edip, çalışacağız."

Öte yandan partililer ilçe merkezinde yönetim, mahalle koordinatör ve başkanları ile toplantıda biraraya geldi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku