Gündem:
CHP'de YETERLİ İMZA TOPLANDI

CHP’de YETERLİ İMZA TOPLANDI

Tüzün, "Görmek İsteyen MYK üyemiz 'yarın saat 11.00’e kadar' değil istediği saatte imzaları görebilir" dedi. Bu açıklamanın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Partimiz ciddi zarar görüyor. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez" açıklamasını yaptı.

CHP milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı son dakika açıklamasında, “Kurultay için yeterli sayıda imza toplandı MYK üyeleri isterlerse görebilir” dedi.

“İSTEDİĞİ SAATTE İMZALARI GÖREBİLİR”

Tüzün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Olağanüstü Kurultay için gerekli olan yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. İmza toplama süresinin bitimi olan Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar imza almaya devam edeceğiz. Görmek İsteyen MYK üyemiz “yarın saat 11.00'e kadar” değil istediği saatte imzaları görebilir” ifadelerini kullandı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku