Gündem:
EMİNE ÜLKER TARHAN: 'İKİNCİ BİR TAYYİP ERDOĞAN'A İHTİYAÇ YOK'
EMİNE ÜLKER TARHAN: 'İKİNCİ BİR TAYYİP ERDOĞAN'A İHTİYAÇ YOK'

CNN Türk’te yayınlanan Hakan Çelik’in sunduğu “Hafta sonu keyfi” programına konuk olan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP’nin AKP’den rol çaldığını ifade eden Tarhan, “CHP, MİT operasyon yapıyor’ açıklamalarıyla algı operasyonu yapıyor” dedi. Bir operasyon varsa bunun belgelerinin açıklanması gerektiğini savunan Tarhan, CHP’ye operasyonda kendisinin de kullanıldığı iddialarına ise şu yanıtı verdi:

‘SİYASET SAĞA SOLA ŞEKER DAĞITILARAK YAPILMAZ’

“Benim buna tahammülüm de ihtiyacım da yok. CHP, bir operasyon varsa belgeleriyle konuşmalı. Yıllar önce olmuş şeyleri tekrar gündeme getirip herhangi bir yeni bilgi ortaya koymadan algı yaratmak, bu Tayyip Erdoğan’ın getirdiği siyasettir. Bizim ikinci bir Tayyip Erdoğan’a ihtiyacımız yok.”

Hedeflerinin iktidar olmak olduğunun altını çizen Tarhan, “Siyaset sağa sola şeker dağıtılarak yapılmaz” dedi.

Tarhan “Osmanlıca tartışmasına ilişkin ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise “Bütün dayatmalara karşıyım. Öğrenmek isteyenler öğrenebilir. Keşke Osmanlıca dersi olsaydı hukuk fakültesinde, çok faydasını görürdüm. Ancak siz bunu topluma dayatma getirmek için toplumu kutuplaştırma için yaparsanız kabul edemeyiz” yanıtını verdi.  

‘İHTİŞAMLI BİR HAPİSHANE’

Seçime giderken toplumun yine kutuplaştırıldığını belirten Tarhan, “Daha önce de bu yapıldı, Kabataş yalanları söylenerek seçim sürecinde toplum kutuplaştırıldı. Osmanlıca unutulmuş değildi kimse bilmiyordu ki Osmanlıcayı. Belki Arapçayı öğretmek istiyordur ama bunu yumuşatmak için Osmanlıcayı söylüyordur Cumhurbaşkanı” diye konuştu.

Tarhan, Kaç-Ak-Saray için bugünün saraylılarının kalabileceği “ucube” bir saray olarak değerlendirdi.  Kaç-Ak-Saray’ın ihtişamlı bir hapishane görüntüsünde olduğunu söyleyen Tarhan, “Çünkü Tayyip Erdoğan orada tek başına” dedi.  


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku