Gündem:
"BENİM ERKEKLİĞİM KONUSUNDA BİR ŞÜPHEN VARSA MALZEMEYİ AL GEL"

Yerel seçim sonuçlarına ve cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Twitter üzerinden yaptığı tartışmalara ilişkin Genç, "AKP'nin yerel seçime dair yapılan anket sonuçlarındaki yüzde 55 olursa, "ben kendimi yakarım" aslında da böyle bir şey yok. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin böyle bir şey demedim. Gökçek tweet attı. "Erkek adam sözünde durur" diye. Ben de kendisine tweet attım. "Benim erkekliğim konusunda bir şüphen varsa, malzemeyi al gel. Gereğini yapalım" dedim. Onunkini yazıyorlar benimkini yazmıyorlar" diye konuştu.

EMİNE ÜLKER TARHAN VE ARKADAŞLARININ ÇAĞRISI


CHP'li bazı vekillerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin istifa etmesi yönündeki çağrısını eleştiren Genç, "Genel başkan başarısız değil. Ben de gezdim. MHP'li arkadaşlarımız çalışmadı kusura bakmasınlar. Bir partinin içinde kalmak ve muhalefet yapmak bana göre şerefli ve namuslu bir davranış değil. Beğenmiyorsan gidersin. Kurultay toplamak isteniyorsa buna bir şey diyemem. Şer odaklarının isteklerin doğrultusunda hareket edilmemeli. Parti yıpratılmamalı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin başından giderse, CHP biter zaten. Kemal beyi hazmetmemelerinin tek nedeni Tuncelili ve adil olmasıdır" dedi.





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku