Gündem:
ERZİNCAN'DA DEPREM KORKUTTU
ERZİNCAN'DA DEPREM KORKUTTU

Erzincan’ın Çayırlı İlçesi'nde bugün saat 06.57'de Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, can ve mal kaybına yol açmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü kayıtlarına göre, merkez üssü Erzincan kent merkezine 114 kilometre uzaklıkta bulunan Çayırlı İlçesine bağlı Büyükgelengeç Köyü olan 4.1 büyüklüğündeki deprem, saat 06.57'de meydana geldi. Yerin 8.5 kilometre derinliğinde meydana gelen paniğe neden oldu.

Büyükgelengeç'de saat 07.16'da 2.5, saat 08.51'de de 3.1, Çayırlı'nın Boybeyi Köyü'nde 2.7 büyüklüğünde meydana gelen artçı sarsıntılar yörede oturanları korkuttu. Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz, Çayırlı İlçesi'ndeki depremlerde can ve mal kaybı olmadığını bildirdi.

 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku