Gündem:
FELAKETİN GÖLGESİNDE 8 MART

FELAKETİN GÖLGESİNDE 8 MART

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Başıbüyük Prestij Caddesi'nde karanfil dağıtıldı. İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri Prestij Caddesi üzerinde kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan Yörükoğlu, "Kadınlarımızın, özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ne yazık ki ülkemizde bir ay önce yaşanan deprem felaketinin gölgesinde kutlanıyor. Ayrıca ne yazık ki hemen hemen her gün yaşanan kadına yönelik şiddet olayları, çocuk gelin sayısındaki artış ve kadınlarımızın toplumsal hayat içerisinde yaşadığı çeşitli mağduriyetler maalesef katlanarak devam ediyor ve çözümü konusunda da acıdır ki bir arpa boyu yol gidemedik. 

Genel Başkanımızın ve partimizin yürüttüğü çalışmalarla kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayat içerisinde hak ettikleri yeri almaları için daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz"  açıklamasında bulundu.

Cadde üzerinde karanfil dağıtan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve teşkikat yöneticilerine kadınların ilgisi yoğun oldu. 
 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku