Gündem:
FEYZİ İŞBAŞARAN TUTUKLANDI, DÖVENLER SERBEST!
ESKİ MİLLETVEKİLİ FEYZİ İŞBAŞARAN TUTUKLANDI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen İşbaşaran yaptığı açıklamada, "Twitter’dan üç dört adet mesaj yazdım. Bunlar Adnan Oktar’a yöneliktir" dedi. Polis merkezinden çıkarılırken protestocu bir grubun yumurta yağdırdığı İşbaşaran, adliyeye girerken de iki kişinin yumruk ve tekmeli saldırısına uğradı.

Gözaltına alınan 2 kişi daha sonra serbest bırakıldı. 

İşbaşaran, Basın Suçları Savcısı Vedat Yiğit tarafından, TCK’nın 299. Maddesi gereğince tutuklanma talebiyle 5. Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Mahkeme, İşbaşaran’ı Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutukladı.

TWEET’LER OKTAR İÇİNDİ 

Paşakapısı Cezaevi’ne gönderilen İşbaşaran şunları söyledi: 

“Zaman zaman Erdoğan’ın bazı konulardaki politikalarına karşı eleştirilerim olmuştur. Ancak herhangi bir hakaret ve tehditte bulunmadım. Hakkımda yakalama emrinin olduğu, şikâyetçinin Adnan Oktar olduğu söylendi. Bunun üzerine Twitter’dan üç dört adet mesaj yazdım. Bunlar Adnan Oktar’a yöneliktir. Müritleri, tweetlerimi kes kopyala yapıştır şeklinde sosyal medyada bana ait olmayan mesajlarla ortalığı karıştırmışlar. Kastettiğim Oktar’ın sarayı olduğu halde sanki Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak yansıtmışlardır.”


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku