Gündem:
GAYE USLUER'DEN GÜL'E: 'TARAFSIZ MI, KİM?!'
PROF.DR.GAYE USLUER'DEN GÜL'E: "TARAFSIZ MI, KİM?!"

Abdullah Gül, veda konuşmasında, “Siyasi kimliğime rağmen, tarafsızlığımı titizlikle korudum” şeklindeki sözlerine, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer sosyal medyadan, “Abdullah Gül'ün ilk atamadığı hem1.sırada hem de kadın olan rektör adayı bendim. Defalarca tekrarladı bu mizanseni.Tarafsız mı??? KİM?” şeklinde cevap verdi.



NE OLMUŞTU  

CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, 2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ndeki rektör adaylığı seçiminde en çok oyu alan rektör adayı oldu. Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) da Cumhurbaşkanlığı’na sunduğu üç aday arasında ilk sırada yer almasına rağmen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kendisini rektör olarak atamadı.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ilhncbk 10 yıl önce

Ha ha haaa Gül mü tarafsızdı ama en büyük kötülüğü akp den görecek

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku