Gündem:
İETT OTOBÜSÜNÜ ATEŞE VERDİLER
BAŞAKŞEHİR'DE İETT OTOBÜSÜNÜ ATEŞE VERDİLER

Başakşehir’de yüzleri maskeli bir grup, cadde üzerinde seyir halinde bulunan İETT otobüsünü durdurup ateşe verdi. Olay sonrası otobüs tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Başakşehir Şahintepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaklaşık 30 kişilik yüzleri maskeli grup, Olimpiyat Stadı-Şahintepe hattında çalışan İETT otobüsünü cadde üzerinde durdurdu.

Şoför ve yolcuları indiren eylemci grup, otobüse molotofkokteyli attıktan sonra kaçtı. İhbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye, yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda yanan otobüsü tamamen söndürdü.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı; ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, yanan otobüsün çevresinde güvenlik önlemi aldıktan sonra olayla ilgili inceleme yaptı.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku