Gündem:
İŞ Mİ İSTİYORSUN? ADRESİN BELLİ! CHP'YE OY VERECEKSİN!
İŞ Mİ İSTİYORSUN? ADRESİN BELLİ! CHP'YE OY VERECEKSİN!

-“Onların çocuklarının gemileri, paraları, vakıfları, rüşvet merkezleri var. Senin çocuğunun işi yok, ama, CHP’si var. Biz yandaşa değil, vatandaşa hizmetle görevliyiz. “

-“Unutulan sosyal devlet kavramı 1961 Anayasası’nda yer aldı. Sosyal devlet denilince akla Bülent Ecevit’in gelir. Sosyal devlet, “devletin, insanileştirilmesi, vatandaşa hizmet götürmesi, vatandaşın sesini dinlemesidir.”

-“İşçi hakları, grev hakkı, Ecevit döneminde çalışma yaşamının ayrılmaz parçası olmuştur”

-“Bonzai, uyuşturucu, kadına şiddettin temel nedeni işsizlik, bunun nedeni de sosyal devletin Türkiye’de hayata geçirilmemesidir”

-“Gelir dağılımını sosyal devlet dengeler. 2000 yılında Türkiye’nin en zengin yüzde 10′luk dilimi servetin yüzde 66′sına sahipken, bu oranın yüzde 78′e çıktı. Bu sosyal devlet değil, bir toplumun vahşi kapitalizme teslim edilmesidir”

-“Sosyal devleti kim inşa edebilir? 12 yıldır iktidardalar. İşsizliği, uyuşturucuyu, haksızlıkları önlediler mi, adaleti sağladılar mı; hayır, hiçbiri yok. O zaman oturup düşüneceğiz, kim bunları yapabilir. Yanıtı çok açık, CHP yapabilir”

-“Ecevit’e bakın. Sosyal devleti, sosyal devletten yana politikaları o getirdi, uyguladı. CHP iktidarında da biz sosyal devleti inşa edeceğiz, işsizliği, yoksulluğu, bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız.”

-“Herkese iş. İş mi istiyorsun, yerin, adresin belli. CHP’ye oy vereceksin. Eğer sana iş bulamazsak, hesabını benden soracaksın”

-“Üniversite mezunu çocuğu işsiz olan anne babalara sesleniyorum; İşsizlik denen beladan kurtulmak istiyorsanız, sosyal devleti ayağa kaldırma sözü veren CHP’ye geleceksiniz.”

-”Her türlü haksızlık işsizlikten kaynaklanıyor. İşsiz kalan toplum, baskıcı rejimlerin arka bahçesi haline gelir”

-”Kardeşim, etnik kimliğin, yaşam tarzın, inancın ne olursa olsun benim görevim sana iş bulmak. Senin evinde aş olmalı, senin evinde tencere kaynamalı.”

-Kimin çocukları işsiz? Vatandaşlarımız bu soruyu vicdanlarına, kendilerine sorsun. Senin çocuğun işsiz, onların çocukları işsiz değil, çalışmıyorlar. Onların çocukları yatak odalarına kasalar, dolarlar koyuyorlar. Onların çocuklarının gemileri, paraları, vakıfları, rüşvet merkezleri var. Senin çocuğunun nesi var? İşi yok ama unutma, senin çocuğunun CHP’si var.”

-Kahramanmaraş’ta orman idaresi 11 işçi alacak, 2 bin 305 kişi başvuruyor. Senin düşünme zamanın kardeşim, üzerindeki ölü toprağını atma zamanın…”


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku