Gündem:
İZMİR'DE PARALEL OPERASYONU
İZMİR'DE PARALEL OPERASYONU

İzmir merkezli 16 ilde 'Askeri casusluk' adıyla bilinen, gizli bilgi ve belge bulundurma davasındaki sanıklar hakkında sahte kanıt ürettikleri iddiasıyla gözaltı alınan 18 şüpheliden 15'i Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli ise, serbest bırakıldı.


İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun talimatı ile Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Perşembe günü İzmir merkezli olarak Ağrı, Antalya, Bingöl, Eskişehir, İstanbul, Kilis, Kırklareli, Kocaeli, Mardin, Muğla, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa ve Van'da yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarında dönemin Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Hakan Arık ile dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Büro Amiri Mehmet Emin Çakıcı, başkomiser, komiser ve polis memurlarının da bulunduğu 18 şüpheliden 15'i ifadelerinin alınması ardından adliyeye sevk edildi, 5 şüpheli ise, serbest bırakıldı.

'Askeri casusluk' adıyla bilinen, gizli bilgi ve belge bulundurma davasındaki sanıklar hakkında sahte kanıt üretmekle suçlandıkları öğrenilen 15 şüpheli önce sağlık kontrolü için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontörlünden geçirilen şüpheliler daha sonra adliyeye gönderildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku