Gündem:
KADINLAR SEÇİME HAZIR

KADINLAR SEÇİME HAZIR

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı’nın Bahçelievler Kültür Merkezinde düzenlediği saha motivasyon toplantısında 13 ilçenin Kadın Politikaları Başkanları ile il ve ilçe yönetimi üyeleri yoğun ilgi göstererek katılım sağladı.

Etkinlikte İstanbul İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hakkı Özyurt, 3. Bölge Teşkilat Başkanı Burak Çakıroğlu, İstanbul Kadın Politikaları Başkanı Canan Çakır, Teşkilat Başkan Yardımcısı Erol Yalçın ve il yöneticileri hazır bulundu.

Toplantıya Zoom üzerinden katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, “Bize ait olanı biz koruyacağız, güzelleştireceğiz, yaşatacağız ve İYİ’leştireceğiz.  Biz milletiniz, hangi kökenden, hangi inançtan olursa olsun insanımızın mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşamasını isteyenlerdeniz, biz tüm geçlerimizin torpil aramadan hak ettikleri işlerde çalışa bilmesini isteyenlerdeniz, biz hiçbir çocuk yatağa aç girmesin diyenlerdeniz. Kutsalları cürümlerine kalkan yapanların artık milletimizin yakasından düşse diyenlerdeniz biz. Sayın genel başkanımın sıklıkla ifade ettiği gibi buraya partimizi övmeye, başka partileri yermeye gelmedik. Sizleri dinlemek için buradayız. Sevgili kız kardeşlerim Aziz Cumhuriyetimizin Türk kadınlarına sağladığı haklar vazgeçilmezlerimizdir” dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Canan Çakır, son iki aya girdiklerini belirterek, “Gece gündüz demeden çokça çalışmamız gerekiyor. Gerekirse uyumayacağız, gerekirse çocuklarımızı komşumuza emanet edeceğiz. Şu komisyon bu komisyon demeden elbirliği ile bir bütün olarak çalışacağız. En önemlisi de ülkemiz, özgürlüğümüz ve bu sistemin değişmesi için çalışacağız” dedi.

Toplantıyı organize eden 3. Bölge Kadın Teşkilatı Başkanı Yeşim Uygur, ‘Kadın isterse dünya değişir’ felsefesini benimsediğini, yeni bir döneme girdiklerini ve kendilerine çokça görev düştüğünün altını çizdi.

Uygur, “AZ kaldı diyerek çıktığımız bu kutlu yolda biz kadınlar bir olacağız ve bu iktidarı yine birlikte geldikleri gibi göndereceğiz. Bıçak kemiğe dayandı. 14 Mayıs Anneler günü ve biz bu güzel günde ülkemize doğacak güneşi hep birlikte kucaklayacağız. Genel başkanımız ve tüm anneler için Anneler Günü’nde ‘tarih yazacağız’, 14 Mayıs bizimdir” dedi.  

Konuşmaların ardından toplantı İYİ Kadın Politikaları Toplumsal Şiddetle Mücadele Komisyonu Başkanı Av. Handan İlaga’nın “Kadın Yönelik Şiddet Nasıl Önlenir” ve “İstanbul sözleşmesi” konulu paneliyle devam etti.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku