Gündem:
'KIZ KARDEŞLER” YARALARI SARACAK

KIZ KARDEŞLER” YARALARI SARACAK

Siyasetçi ve Avukat Ünzile Yüksel’in “Kız Kardeşler” adıyla kurucu başkanı olduğu dernek hız kesmeden büyükşehirlerde oluşumlarını sürdürüyor.

Kısa sürede binlerce kadına ulaşmayı hedefleyen derneğin İstanbul Şube yöneticileri, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Şişli Vernazza Hotel'in toplantı salonunda bir araya geldi.
Kız Kardeşler Derneği İstanbul Şube Başkanı Demet Tekdemir yaptığı açıklamada, "Kız Kardeşler Derneği olarak bizlerin hayali, kadınlarımızın yaşadıkları ve çözüm bulamadıkları her sıkıntıda, güven içinde kapısını çalacakları, bir yuva gibi rahat olacakları bir dernekleri olduğunu ve burada kız kardeşlerinin bulunduğunu bilmeleri" dedi.

Başkan Tekdemir konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kız Kardeşler Derneği olarak hedefimiz, kadınların ve gençlerin potansiyellerinin farkına varması ve bu potansiyeli yaşama geçirmesini sağlamaktır. Ayrıca kadınların çalışma hayatına daha çok katılımlarını sağlamaktır. Gençlerin de sosyal yaşama aktif olarak katılımını artırmayı hedefliyoruz. Bu hedefleri gerçekleştirmek için kültürel, sosyal, eğitsel faaliyetler organize ederek, özel ya da kamu kuruluşlarıyla işbirliği yaparak hızlı bir şekilde yol alacağız."
       



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku