Gündem:
KIZINA TESLİM EDİLDİ

KIZINA TESLİM EDİLDİ

Kasım Süleymani’nin öldürülmeden birkaç saat önce yazdığı bir metin ortaya çıktı. Tek sayfalık metin dün gece Süleymani’nin yüzüğüyle birlikte kızına teslim edildi. Süleymani’nin erkek kardeşi de İran medyasına yaptığı açıklamada bu nota dair bilgi verdi.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre bu metin ve öldürüldüğünde parmağında olan yüzüğü dün gece kızı Zeynep Süleymani'ye teslim edildi. Süleymani’nin bu notu Irak’a gelmeden önce Suriye’de yazdığı, şahsi eşyaları arasında bulunduğu iddia edildi.

Erkek kardeşi İran medyasına yaptığı açıklamada ‘ El yazısı şehadetinden 2-3 saat öncesine ait. Şehadetinden bir hafta önce birlikte idik. Bu son görüşmemizdi. Suriye’de uçağa binmeden önce o el yazısını kaleme almış. O el yazısı ve yüzüğünü kızı için gönderdiler dün gece. El yazısından da anlaşılacağı üzere şehit olacağından haberdardı’ ifadelerini kullandı. El yazısı metinde dini ve felsefi ifadelerle birlikte ‘Allahım seni görmeye aşığım, bizleri kabul et’ şeklinde ifadeler de yer alıyor.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
Kasım SüleymaniNot
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku