Gündem:
MAALESEF BİR SAĞLIK ÇALIŞANI DAHA

MAALESEF BİR SAĞLIK ÇALIŞANI DAHA

Zonguldak'ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan 42 yaşındaki Adem Hacıoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde fizyoterapist olarak görev yapan Hacıoğlu, Kovid-19 nedeniyle 25 Ocak'ta tedavi görmeye başladığı aynı hastanede dün yaşamını yitirdi.

Kovid-19'dan ölen ilk sağlık çalışanı olan Hacıoğlu için, çalıştığı hastane önünde tören düzenlendi, ayakta güçlükle duran eşi Esin Hacıoğlu, gözyaşı döktü.

Törene, merhumun çocukları İnci ve Alp Kemal Hacıoğlu'nun yanı sıra Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Şenay Özdolap ile hastane çalışanları katıldı.

- "Özveriyle ve meslek aşkıyla mesleğini yapan bir arkadaşımızdı"

Rektör Prof. Dr. Çufalı, yaptığı konuşmada, Hacıoğlu'nun, işinin ehli ve güler yüzlü bir insan olduğunu belirterek, "Allah kendisinden razı olsun. Bu dünyada işimizi iyi yapmak ve insanların gönlünü kazanmaktır önemli olan. Adem kardeşimiz de hepimizin gönlünü kazandı. Kendisine Allah'tan rahmet dilerim. Sağlık çalışanlarımızın bu dönemde işleri çok zor, kendileri büyük özveriyle çalışıyorlar. Sağlık çalışanlarımızın kıymetini bilelim." şeklinde konuştu.

Başhekim Şenay Özdolap da acılarının çok büyük olduğunu, Hacıoğlu'nu görev şehidi olarak uğurladıklarını ifade ederek, "Adem, bizim göz bebeğimizdi. Özveriyle ve meslek aşkıyla mesleğini yapan bir arkadaşımızdı. Çok erken kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Umarım bir sağlık neferi daha Kovid-19 nedeniyle görev şehidi olarak uğurlanmaz." dedi.

Hacıoğlu'nun cenazesi, Kozlu ilçesinde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku