Gündem:
MUĞLA'da UYUŞTURUCU OPERASYONU

MUĞLA'da UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde M.S.'ye ait evde yapılan aramada 563 kök Hintkeneviri ile 4 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Muğla Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Kadıköy Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti. 'Engel' adlı eğitimli köpekle birlikte eve giden jandarma ekipleri, 125 saksı içinde 563 kök hintkeneviri, 100 gram kubar esrar, 100 gram kenevir tohumu, hassas terazi ve 4 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Gözaltına alınan ev sahibi M.S. sorgusunun ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde ise yakılarak imha edildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku