Gündem:
OĞLU BURAK'TAN ALACAKLIYMIŞ! MIŞ! MIŞ!
OĞLU BURAK'TAN ALACAKLIYMIŞ! MIŞ! MIŞ!

12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kesin sonuçları Resmi Gazete’nin son mükerrer sayısında yayımlandı. Erdoğan, 21 milyon 143 kişinin oyunu alarak yüzde 51.79 oy oranı ile 12. Cumhurbaşkanı oldu. YSK, kesin sonuçların yanı sıra 12. Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Emine Erdoğan’ın YSK’ya bildirdiği mal varlığına yer verdi.

Resmi Gazete’nin ekinde yer alan Erdoğan çiftinin mal varlığı merak edilen bir konuyu da aydınlatmış oldu. Erdoğan’ın daha önce sunduğu mal varlığı beyanının borçlu bölümünde 500 bin TL borcu gözüken ve adı açıklanmayan bir kişi dikkat çekmişti. 
Kamuoyunda bu kişinin kim olduğu merak edilirken, o ayrıntı Yüksek Seçim Kurulu’nun Resmi Gazete’ye sunduğu resmi seçim sonuçlarının eklerinde yer aldı. Erdoğan’dan 500 bin TL borç alan ve 3 yıldır ödemeyen kişinin oğlu Burak Erdoğan olduğu ortaya çıktı.

2001’DE BURAK ERDOĞAN’A BORCU VARDI

Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında açıkladığı mal varlığı beyanında; oğlu Burak Erdoğan’a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğu yer almıştı. 2006’daki mal bildirimine göre ise Erdoğan’ın Burak Erdoğan’a borcu gözükmüyordu. 2014’e geldiğimizde ise geçmişte oğluna borcu olan Tayyip Erdoğan’ın, bugün oğlundan alacaklı olduğu tespit edildi.

İşte Erdoğan'ın son mal beyanı:





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku