Gündem:
ORTADOĞU HALKLARI IŞİD KANSERİNİ YENMELİDİR!
ORTADOĞU HALKLARI IŞİD KANSERİNİ YENMELİDİR

Obama: IŞİD'in 21. yüzyılda yeri yok

Kimse onların yaptıklarını savunamaz. IŞİD'in bir ideolojisi yok. O ideoloji tamamen iflas etmiştir. Amerika olarak halkımızı korumak için sürekli alarmda olacağız. IŞİD'e karşı mücadele edeceğiz. Teröre karşı umutla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Irak'taki insanlar IŞİD le olan mücadelemizi desteklemek için biraraya gelmelidir. Ortadoğu'daki bütün halklar bu kanseri yenmek için bir olmalıdır. IŞİD'in 21. yüzyılda yeri yoktur.

BEYAZ SARAY'DAN DOĞRULAMA

Beyaz Saray, Amerikalı gazeteci James Foley'in Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütünce infaz edilirken çekilen görüntülerin gerçek olduğunu doğruladı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Caitlin Hayden, yaptığı açıklamada, ABD istihbarat camiasının Amerikalı gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff'u gösteren videoyu incelediğini ve videonun gerçek olduğu sonucuna vardığını belirtti.

Hayden, konuyla ilgili gerekli güncellemeleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Suriye'de görev yaparken yaklaşık 2 yıl önce kayıplara karışan gazeteci Foley'in dün internette, IŞİD tarafından infaz edilirken çekildiği iddia edilen görüntüleri yayınlanmıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;





Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku