Gündem:
PERİNÇEK: 'BUNLAR TSK'YA TERTİBİ KURANLARDIR'
PERİNÇEK: 'BUNLAR TSK'YA TERTİBİ KURANLARDIR'

İşçi Partisi Genel Başkanı Perinçek şunları söyledi;

"Ben size evvela AKP iktidarını yıkacak formülü söyledim. Ben, Tayyip Erdoğan’ın Yüce Divan dosyasını yazdım. Ali Fuat Yılmazer, “Eğer Perinçek’i içeri atmasaydık AKP kapatılacaktı.” dedi. AKP’nin korktuğu iki kurum var. Birincisi Türk Silahlı Kuvvetleri, ikincisi İşçi Partisi. 

Yalnız burada iki nokta var. Kim PKK ile mücadele ederse biz bunun karşısında durmayız. Kim F-tipi ile mücadele ederse biz bunun karşısında durmayız. Bu mücadele Türk Milleti’nin yararınadır. Gladyo bir terör örgütüdür. Türkiye dahil bulunduğu ülkelerin yönetimine hükmetmek için vardır. Bir demokrat, bir özgürlükçü Gladyo’nun üstüne gidilmesine karşı çıkar mı? Bu uygulamalara karşı çıkmak ben NATO’dan Gladyo’dan yanayım demek.

Biz kendi programımıza sahip çıkıyoruz. Biz Fethullah Gülenle mücadeleyi desteklerken Türk Milletinin geleceğine sahip çıkıyoruz. 

İçeriye alınan Mutlu Ekizoğlu, Tufan Ergüder gibi isimler, geçmişte TSK’ya tertibi kuranların önde gelenlerinden. Bu insanlar sıradan insanlar değil. Geçmişte kurulan tertiplerin kurucularından. Tabi biz yine de suçlu demiyoruz. Türk yargısı yargılayacak ve karar verecek. Demokratikleşme adına buna ihtiyacımız var.

Gladyo’nun toptan temizlenmesi lazım. Ne yapılırsa İşçi Partisi bunu destekleyecek. Tabi bunlar hukuk çerçevesi içinde yapılmalı. Fethullah suç örgütü kavramını Milli Güvenlik Kurumu saptadı. Burada kimlerin imzası var. Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarının imzası var. Bu sadece Erdoğanların işi değil. Siz Silivri’de büyük bir tertibi çökerttiniz, şimdi onun devamı geliyor.

Bizleri içeriye Erdoğan, Gül, Gülen attı. Silivri mahkemelerinde de açıkladım. Gladyo’nun bir numarası Abdullah Gül, iki numarası Tayyip Erdoğan, üç numarası Fethullah Gülen. F-tipi ile mücadele devam ederse, bu iş en sonunda Erdoğan’ın yakasına yapışacak."

 




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku