Gündem:
SOYLU: 'KİMSENİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEYİZ'

SOYLU: "KİMSENİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEYİZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Hatay İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, partililerin üzerine düşen sorumluluğun çok fazla olduğunu ve işlerini yarım bırakmamaları gerektiğini belirtti. Terörle mücadelede, Türkiye'nin zenginleşme mücadelesinde, Türkiye'nin demokrasisini daha fazla yükseltmesinde milletin yine AK Parti'ye ve cumhur ittifakına güçlü bir destek verdiğinin altını çizen Soylu, şöyle devam etti.

"Yine bizi mahcup etmedi. Şimdi çok çalışmanın, çok gayret göstermenin, milletimizin bizden beklediklerini yerine getirmenin ve ülkemizi yarın güçlü ve müreffeh bir ülke yapmanın iddialarımızın, ideallarımızın, hedeflerimizin bu milletle buluşmasını sağlamanın sorumluluğu içerisindeyiz. Şehirlerimize getireceğimiz hizmetlerin, milletimizle buluşturacağımız yatırımların ve milletimizin huzur içerisinde, güven içerisinde yarınlara ulaşmasının sorumluluğu içerisindeyiz. Sorumluluk sadece bu 70-80 bin kilometrelik karede değildir. Sanki insanlığa sırtını dönmüş dünya devletlerine de şu Anadolu coğrafyasından, şu kardeşlik coğrafyasından anlatmak istediklerimizi ancak güçlü olarak anlatabiliriz. Türkiye'yi on yıllardan beri darbe cenderesinden, terör cenderesinden, ekonomik kriz cenderesinden ve kardeşi birbirine düşürme cenderesinden çıkarmak istemeyenlere karşı bugün Türkiye'nin yönetim sistemi, hükümet sistemi, Türkiye içerisinde Türkiye'nin adına büyük bir fırsattır. İşte bu fırsatı ortaya koyan, bu fırsatı milletimize götüren ve milletimizden onay olan AK Parti teşkilatlarıdır."

Soylu, AK Parti teşkilatlarının, dönem dönem hakaret edilmesine, tasfiye edilmesine, liderinin idamla tehdit edilmesine ve korkutulmak istenmesine rağmen geri adım atmadıklarını söyledi. Bugün dünyanın her bir noktasında Türkiye'nin büyük bir itibar gördüğünü kaydeden Soylu, "Kendi içerisinde demokrasiyi tasfiye etmeye çalışanlara karşı demokrasi sadakatini ortaya koyuyor, etrafındaki coğrafyada insanlara umut olabiliyorsa bilin ki bu AKP kadrolarının ortaya koymuş olduğu bu büyük inanç, bu büyük sadakat, bu büyük birlik ve büyük anlayışın neticesidir" diye konuştu.

Soylu, gece gündüz çalışarak Cumhurbaşkanının gösterdiği, milletin emrettiği istikamette yoluna devam edeceğini belirtti. Yeni hükümet sitemiyle birlikte milletin hayatına dokunan, işleri kolaylaştıran ve bürokrasiyi azaltan anlayışı hep birlikte sağlayacaklarını dile getiren Soylu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunu hissedeceksiniz, başınız dik şekilde milletimize anlatacaksınız. Ama aynı zamanda bütün bunları gerçekleştirirken önümüzde bir sınavımız daha var. Yerel seçimler. Allah dağına göre kar verir. Size de böyle bir kader nasip etmiş. Çok çalışacağız, gayret göstereceğiz. AKP teşkilatının bir karakteri vardır. Yorulmazlar, çünkü millete hizmet yolunda yorulunmaz. Özellikle hanımefendiler, sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Defalarca şahit olduk. Sanki her milletvekili adayını kendi kardeşi gibi görüp, ailesinden biriymiş gibi görüp gayret ettiler. Gençlerimiz, ana kadememiz aynı şekilde. Önümüzdeki mart ayından sonra tam 4,5 yıl kılçıksız şekilde bu memleketin seçimsiz şekilde hizmetinde olacağız. Şurada yaklaşık 6-7 aylık süreç kaldı. son 1,5 ayı saymayın. Ne olursunuz sahadan çıkmayın. Vatandaşa her zaman müracaat edin. Kendisiyle birlikte olun, onlara kulak verin. Her şeyi siz, biz yapıyor, gerçekleştiriyor değiliz. Biz yolunda yürürüz. İnsanlığımızdan, değerlerimizden, çalışkanlığımızdan vazgeçmeyeceğiz. Her şeyi yapan Allah'tır."



İHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku